Par och nivåer

Skrivet den 24 april, 2014

kandelaber_inred

Nu kan det verka lite märkligt när man tittar på bilden. En julgran med ett par kandelabrar vid sidan. Men för sjutton det är ju April!
Jo jo så är det förstås men ibland är det så att man ser en bild och så ser man det man vill skriva om. Och så är det nu. Gick igenom lite bilder och hittade då vår egen julgran från förra julen. Vid sidan hade vi ställt två kandelabrar i par. Effektfullt.
En del av effekten kommer nog också ifrån att de olika delarna liten kandelaber, stor kandelaber och till sist granen har olika höjd. Ofta blir det väldigt maffigt när man jobbar med nivåer på detta sätt. Att det är 3 enheter hjälper nog också till. Tänker då på talsymboliken som ofta förekommer i kända verk.

Kandelabrarna på bilden finns att köpa på Kandelaber.se/shop >>

Tags: , , ,